Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
of ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
of 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 928 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
4h 30 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min