Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
of ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
of 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 928 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Terrine de canard
24h
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Terrine bressane
24h
Foie gras de canard
72h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Petits flans de poisson
1 Std. 5 Min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min