Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de canard
24 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Terrine de campagne
25u. 15min
Mousse de foie de volaille au porto
72ωρ.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.