Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Sauce gribiche
15min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Foie gras de canard
72 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50 min