Compatibele versies
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Sauce armoricaine
1 godz.
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min
Foie gras de canard
72óra
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 min
Sabayon au vouvray
15 Min
Sauce gribiche
15 Min