Compatibele versies
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce hollandaise
25 min
Sabayon au vouvray
15min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1j
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2j 30 menit
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1j 30 menit
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55 Min