Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 878 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13j 30 menit
Chutney de poires
55 min
Sabayon sucré
30 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon aux raisins
15 min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Waterzooï
1sa 15 dk
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15 min