![Gratin au sabayon et aux fruits rouges Gratin au sabayon et aux fruits rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1117F827-DA57-406C-B549-8C5AB4029363/Derivates/6D314BE5-D0FC-4E30-9C53-CCC99F55ABF0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 878 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon
15 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Crème fraise rhubarbe
1h 30 min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Sabayon au cidre
15 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min