Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de raisins rouges, épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
- 1 sachet d'agar-agar (1 g)
- 250 g de crème liquide entière, très froide
-
100
g de roquefort, coupé en morceaux
of 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux - 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Verrines printanières
25min
Verrine aux trois poivrons
55min