Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Tartelette courgette-brebis
50 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Poisson au crumble d'herbes
35 min
Gratin de poire aux amandes
45 min
Crumble aux fruits rouges
1h 15min
Verrine à la pomme
30 min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min