Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile neutre
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 500 g de filets de poulet, sans peau et détaillés en lanières
- 2 branches d'estragon frais, effeuillées
- 1 échalote
- 50 g de champignons de Paris frais
- 15 g de pistaches, décortiquées et émondées, non salées, grossièrement concassées
- 2 blancs d'œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1h
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine bressane
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de poulet aux pistaches
1u. 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de campagne
4h 30min