Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 250 - 300 g de filet de poisson blanc, sans peau et sans arêtes
- 250 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 473 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Rillette de sardine au citron
5 Min
Pain de saumon
1h 20min
Rillettes de thon à la tomate
10 Min
Pain de saumon et poireau
1 Std. 15 Min
Rillettes de sardine à la coriandre
5 Min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 Min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1 Std. 15 Min
Rillettes aux deux saumons
40 Min