Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pommes vapeur
- 4 pommes (env. 150 g chacune) (Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala, par ex.), épluchées ou non
- 2 - 3 c. à soupe de jus de citron (25 g)
- 500 g d'eau
Le sabayon au cidre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
-
2
c. à café sucre à la cannelle, pour saupoudrer
of 1 c. à café de cannelle en poudre, pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Sauce rose au yaourt
10min
Ballotine comme un macaron
25min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15min
Carottes parfumées
5min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Betteraves marinées aux framboises
1 Std. 35 Min
Poires farcies en papillote
35min
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1hod. 30min
Ananas en papillote
1h
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2hod. 15min
Fondue de poireau orange et cumin
30min
Pommes de terre Madras
50min