Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym, fenouil, persil, laurier)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, prêtes à cuire
- 300 g de crevettes roses, crues et non décortiquées (entières)
- 300 g de filets de poisson blanc (cabillaud, par exemple)
- 500 g d'eau
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1190 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poisson
20 Min
Bourride
1 Std.
Lotte à la provençale
50 Min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 Min
Soupe de poisson au curry
45 Min
Marmites de la mer
45 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min