Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym, fenouil, persil, laurier)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, prêtes à cuire
- 300 g de crevettes roses, crues et non décortiquées (entières)
- 300 g de filets de poisson blanc (cabillaud, par exemple)
- 500 g d'eau
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1190 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à l'escabèche
24 Std.
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 dk
Bouillabaisse
1sa 15 dk
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Soupe de poisson au curry
45 Min
Soupe de poisson
20 dk
Risotto au calamar
1h 30min
Calamars vapeur à la catalane
35 dk
Bisque de crevettes
30 dk
Marmites de la mer
45 Min
Bourride
1sa
Cotriade
1sa