Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'amandes émondées, non salées
La farce duxelles
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 10 g de persil frais, équeuté
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 893 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignons farcis
45 min
Dip d'asperges blanches
15 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Courgettes à la farce marine
1 godz. 15 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min