Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'amandes émondées, non salées
La farce duxelles
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 10 g de persil frais, équeuté
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 893 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10 min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Champignons farcis
45 Min
Carré feuilleté aux champignons
1 Std. 45 Min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Salsifis à la provençale
1j
Fleurs de courgette et de carotte
40 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1j 30 menit
Œuf en cocotte de courgette ronde
1j
Chou-fleur en soufflé
55 Min