Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 4 œufs
- 1 c. à soupe de lait
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de ricotta ou de fromage blanc
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, et un peu pour l'assaisonnement
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 500 g d'eau
- 500 g d'asperges vertes, lavées, épluchées et extrémités coupées
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 15301 kJ / 3657 kcal
- Eiwitten
- 145 g
- Koolhydraten
- 250 g
- Vetten
- 224 g
- Vezels
- 18.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes aux pêches et à lavande
40min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30min
Risotto tout vert
40min
Tarte provençale
1h 15min
Tarte fraîcheur à la courgette
1h
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Tarte printanière
50 Min