Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de farine de blé
- 55 g de beurre demi-sel
- 40 g de chapelure
- 20 g d'amandes en poudre
- ½ le zeste d'½ orange non traitée
- 10 g de gingembre frais
- 50 g d'oignon
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de curry en poudre
- 200 g de crème de coco
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 noix de saint-jacques, détaillées en dés
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1h 30min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 godz. 5 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Ballotine comme un macaron
25min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 min