Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 150 g de lardons
- 600 g de râble de lapin, désossé
- 1 c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 feuilles de persil frais
- 500 g de cidre brut
- 4 pommes, épépinées et coupées en huit
- 250 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Lapin marengo
1 Std.
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à l'ananas et à la vanille
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.
Lapin à la provençale
1 Std.
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min