Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 150 g de lardons
- 600 g de râble de lapin, désossé
- 1 c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 feuilles de persil frais
- 500 g de cidre brut
- 4 pommes, épépinées et coupées en huit
- 250 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min
Lapin aux pruneaux
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Cristivomer, oseille, pomme et épinards
30min
Pintade au chou
1h 10min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1hod. 30min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Lapin à la provençale
1h
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min