Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 150 g de lardons
- 600 g de râble de lapin, désossé
- 1 c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 feuilles de persil frais
- 500 g de cidre brut
- 4 pommes, épépinées et coupées en huit
- 250 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Pintade au chou
1h 10 min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Lapin à l'ananas et à la vanille
1h
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Lapin aux pruneaux
1h
Lapin à la provençale
1h