Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'eau
- 300 g de cocos de Paimpol frais
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons
20 min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Soupe à l'oignon
1h 10 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1j
Crème de chou-fleur
40 min
Potage au poireau
30 min
Purée de céleri
25 min
Velouté de courgette
25 min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min