Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'eau
- 300 g de cocos de Paimpol frais
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Tourin à l'ail
25min
Cotriade
1 Std.
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Waterzooï
1 Std. 15 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Potage au poireau
30 Min
Potage Saint-Germain
45 Min