![Velouté de cocos de Paimpol aux moules Velouté de cocos de Paimpol aux moules](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9302E127-9DE1-40CC-868B-DA1818B8CE81/Derivates/39324B29-8076-4247-8AB3-94F11924EC59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'eau
- 300 g de cocos de Paimpol frais
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potage Saint-Germain
45 分钟
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Velouté de légumes
35min
Vichyssoise au haddock
45 分钟
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Cotriade
1 Std.
Crème d'huître
35min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Gratinée aux oignons
50 Min
Lotte à l'andouille
1小时 20 分钟
Brandade de morue
24 Std. 35 Min