Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'eau
- 300 g de cocos de Paimpol frais
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 phút
Velouté de cresson à l'orange
35 phút
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Soupe de panais
35 phút
Potage au poireau
30min
Velouté de champignons
20 phút
Velouté de tomate
30min
Velouté de courgette
25 phút
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12u.
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 phút