![Entrée : huîtres en écume de lard Entrée : huîtres en écume de lard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4DADEC4-2B5F-47BA-A4DA-2DA2A81EBDE0/Derivates/4eaa12f1-c8e3-44e1-af15-b1d4913f3b76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1hod.
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Glace au parmesan
12h
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Œufs Benedict light
50min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min