Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Crabes farcis
1sa 15 dk
Soupe de moules à la citronnelle
40 min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Farce exotique
15 min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 min
Sabayon au vouvray
15 min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min