Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15min
Moules marinées à l'espagnole
45min
Œuf "sur la paille" aux asperges - mouillettes de chorizo - Laurent Clément
1 Std.
Chapon en blanquette
1 Std. 30 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2 Std. 5 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min