Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 Std. 15 Min