Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de morue dessalée
- 35 g d'huile d'olive
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 16 piquillos entiers, en conserve
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Soupe ananas-litchi
10 Min
Brandade de morue
24h 35 min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Garbure du Béarn
1h 10min
Mini-tourtes agneau aubergine
1 Std. 30 Min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Garbure
1h 10min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min