![Vol-au-vent aux moules et chou frisé Vol-au-vent aux moules et chou frisé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B34595E-145A-4F87-B6CB-5E3C4842F9C2/Derivates/F54E3F4F-82B8-46D9-A661-C1A77FCEEE94.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1285 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmites de la mer
45 min
Carré feuilleté aux champignons
1 Std. 45 Min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Tarte fine aux sardines
45 min
Lasagne de la mer
1 godz.
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Quiche aux asperges
1h 15min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min
Caille au pain d'épices et cassis
1 godz.
Ballotine de saumon
25 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 Std. 30 Min
Bouchée à la reine
55 min