Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1285 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au poireau en croûte
1h 15min
Champignons farcis
55 Min
Ballotine de saumon
25min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 Min
Aumônières aux fruits de mer
1hod. 30min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1hod. 30min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1hod. 30min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1h 40min
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1hod.
Matelote de poisson au Riesling
13h
Soupe rustique
12 Std.