Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1285 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiettes d'agneau
1j 30 menit
Pintade au chou
1h 10 min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1j
Chou farci au haddock
1j
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1j 30 menit
Matelote de poisson au Riesling
13 godz.
Minifeuilletés aux escargots
50 menit
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1j 30 menit
Bouchée à la reine
55 Min
Moules à la provençale
35 Min
Vol-au-vent aux champignons
45 Min