Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Figues farcies
20 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min