Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Aligot
40min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2h 25min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Fondue savoyarde
15min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 godz.