Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Fondue savoyarde
15min
Aligot
40min
Sauce au roquefort
20min