Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 baies roses
- 250 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 700 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de bouillon de légumes reconstitué
- ½ camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4381 kJ / 1058 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 93 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Soupe aux champignons des bois
45min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Tartelette au saint-nectaire
1 Std. 30 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Potage au poireau
30min
Velouté au riesling
25 Min
Soupe à l'ail
40min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min