Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 baies roses
- 250 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 700 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de bouillon de légumes reconstitué
- ½ camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4381 kJ / 1058 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 93 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de châtaigne
35 min
Flan express au roquefort
30 min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 Std. 30 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Soupe à la réglisse
15 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Tourte au roquefort
2h 15min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Crème de roquette au chèvre
30 min