Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de filets de poisson blanc (cabillaud, merlu, lieu etc...), coupés en morceaux (1 cm)
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 200 g de lait de coco
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de curry en poudre
- 4 œufs
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poisson
45 min
Poisson au curry
55 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Rougail de poisson
40 min
Poulet au curry, tagliatelles de légumes et velouté au lait de coco
50 min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Cari poisson
35 min
Soupe de poisson au curry
45 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Marmites de la mer
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min