Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de poivron rouge, coupé en gros morceaux
- 280 g de poivron jaune, coupé en gros morceaux
- 220 g de poivron vert, coupé en gros morceaux
-
250
g de fumet de poisson
of 2 c. à café de fumet de poisson et 250 g d'eau - le jus d'un citron jaune
- 300 g de graines de couscous moyennes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'eau
- 18 filets de rouget (600 g env.)
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes marocaines
1h 10min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35min
Paëlla valenciana
1h
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Paëlla
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Marmites de la mer
45 min