Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1640 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cailles farcies
1h 15min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1h 15min
Cailles farcies au foie gras
55min
Veau aux olives
1h
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Bœuf aux champignons
30min
Pappardelles au lapin et au pesto
1h
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 godz. 45 min