Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1640 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Tartare de bœuf
10 Min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Pappardelles au lapin et au pesto
1h
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 min
Brochette tricolore de saumon
30 min
Paupiettes d'agneau
1h 30 min
Chapon en blanquette
1h 30 min
Bœuf en papillote et ses légumes
50 min
Aillade de veau
1h 30 min