Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 150 g de vin rouge
- 300 g de carottes, coupées en bâtonnets (1 x 7 cm)
- 1 échine de porc (500 g, env. Ø 6 cm)
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 130 g d'eau
-
½
c. à café de fond de viande maison
of ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5 l) - 8 baies de genièvre
-
25
g de confiture de cerises
of 25 g de confiture de fruits rouges - 20 g de beurre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 dk
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Epaule de veau à la normande
1sa
Marmite de poulet et légumes d'automne
1sa 40 dk
Cuisse de dinde à la moutarde
1sa
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1sa 20 dk
Filet de poulet sauce poulette
20 dk
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1sa 20 dk
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1sa 15 dk
Sauté de porc à l'orange
1sa