![Filet de porc et ses légumes, sauce au vin Filet de porc et ses légumes, sauce au vin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E4C20A3-D361-45F4-B6B4-2820DF64FDD5/Derivates/EC7F662D-7964-45D6-AEDC-34DE11F97B5F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 150 g de vin rouge
- 300 g de carottes, coupées en bâtonnets (1 x 7 cm)
- 1 échine de porc (500 g, env. Ø 6 cm)
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 130 g d'eau
-
½
c. à café de fond de viande maison
of ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5 l) - 8 baies de genièvre
-
25
g de confiture de cerises
of 25 g de confiture de fruits rouges - 20 g de beurre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2 Std. 45 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 min
Mignons de porc à l'époisses
1 godz. 15 min
Canard aux amandes
40 min
Emincé de veau à la normande
35 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min