Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches, type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.8 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Spaghetti carbonara
40min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30min
Riz cantonais
25 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 Min
Façon thaïe
25 min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1 Std. 45 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Saumon-épinard
25 min