Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches, type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.8 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
Geen beoordelingen
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Linguine aux langoustines et au citron
20 min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Paëlla
50min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Paëlla valenciana
1h
Paupiettes de veau aux olives
50min