Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Cabillaud façon aïoli
1h
Polpettes siciliennes
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Veau bolognaise et polenta
35 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1h 45min
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h