Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Boulettes d'agneau aux herbes
40 min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1h 45min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1sa 25 dk
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Légumes farcis au bœuf
1h 15 min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1h 15 min
Soupe de poulet à l'estragon
25 Min
Panzerotti à la romaine
1sa 5 dk