![Gnocchis aux épinards et au gouda Gnocchis aux épinards et au gouda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ACF4AA0-0260-45D3-8889-E8D1BD7AA136/Derivates/43969edc-8bde-47c4-a394-c25d233b5603.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
- 50 g de pousses d'épinards, lavées et séchées
- 1 c. à café de jaune d'œuf
- 110 g de farine
- 20 g de gouda, en copeaux
- 15 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1394 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1 Std. 35 Min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1 Std. 30 Min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1 Std. 30 Min
Riz aux légumes et tofu fumé
30min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Nouilles à la sauce tomate et boulettes d'aubergine aux graines de chia
1 godz. 45 min
Gnocchi aux trois couleurs
35min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min