Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2265 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Fiadone au citron
50min
Cannellonis à la ricotta
55min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Panisses
30 min
Soupe au pistou
40min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Alouettes provençales
1h 30min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min