Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2265 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fiadone au citron
50 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Soupe au pistou
40 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Fiadone
55min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Mash de pommes de terre, piquillos et olives
45 Min
Canistrelli
1 Std.
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.
Cannellonis à la ricotta
55min