Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de jambon cru, bien sec et dégraissé (2 tranches, coupées en deux)
- 400 g de chair de potiron, détaillée en dés
- 500 g d'eau
- 600 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type penne
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz cantonais
25 min
Pâtes carbonara au chou romanesco
35min
Patoto petits pois jambon
30min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Nids de spaghetti
1h
Nouilles sauce verte et rose
20 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min
Velouté pomme-céleri, omelette aux lardons et gâteau moelleux aux pommes
1h 15min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1h