Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes émondées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de viande de bœuf cuite
- 10 g de persil frais, effeuillé
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 850 g de panais, coupés en tronçons
- 280 g d'eau
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de soja ou de crème d'avoine ou de riz
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1199 kJ / 286.8 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de panais et courgettes
1 Std. 5 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Gratin de patate douce, poulet fumé
1 Std.
Parmentier de bœuf et purée de carottes
1 Std. 5 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Crumble de poulet au poireau
50 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min