Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- ½ feuille de laurier
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- ½ c. à café de ras el-hanout
- 200 g de courgette, coupée en gros cubes
- 130 g de poivron rouge, coupé en gros cubes
- 250 g de tomates, coupées en gros cubes
- 1 pincée de sucre en poudre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de concentré de tomate
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 772 kJ / 185.5 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Tartines scandinaves
10 Min
Galettes de pomme de terre au saumon mariné
1 Std. 20 Min
Boulettes de veau aux herbes
35 Min
Talmouses au brie
1h 5min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 Std.
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35 Min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10 phút
Roulé au fromage et au jambon
40min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40min
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25 min
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.
Cocottes gratinées à la grecque
1 Std.