Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Emincé de veau à la normande
35 min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 godz. 20 min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Chowder à la dinde
25 min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Bœuf à l'orange
1 Std. 25 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min