Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles fines
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tranches de viande d'agneau avec os, dans le gigot (env. 1 kg)
- 120 g de tomates, coupées en rondelles (4 tomates moyennes)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de feta, coupée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2692 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 32.2 g
Alternatieve recepten
Bœuf aux champignons
30 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 Min
Tomates farcies
50 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1 Std.
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.
Sauté de veau Marengo
55 Min
Veau aux olives
1 Std.
Tomates farcies au chèvre chaud
50 Min
Poulet basquaise
50 Min