Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Longe de porc à la riojana
50 menit
Mijoté de porc au paprika
40 min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 min
Poulet sauce San Fernando
55 Min
Poulet au vin rouge
55 Min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 Min
Bœuf à l'orange
1j 25 menit
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1j
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Veau Marengo
55 Min
Bœuf Stroganov
55 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 min