Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Bœuf Stroganov
55min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Bœuf carottes vietnamien
1 godz. 20 min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Porc aigre-doux
45min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 min
Estouffat toulousain
2h