Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1700 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 300 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 200 g de brocolis
- 50 g de carotte
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 12 billes de mozzarella
- feuille de basilic frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1944 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aumônières de petits légumes
40 dk
Penne des montagnes et des plaines
35 dk
Pâtes carbonara au chou romanesco
35 dk
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 dk
Petites quiches en bonhomme
1sa 15 dk
Nouilles sauce verte et rose
20 dk
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 dk
Farfalle aux couleurs italiennes
30 dk
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min
Salade de pâtes au poulet, poire et roquette
50min
Gnocchi aux trois couleurs
35 dk
Penne à la crème de chou-fleur
1sa