Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 branches de persil frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 cœurs d'artichauts frais, coupés en lamelles
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, détaillées en morceaux
- 1500 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45 min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Saumon-épinard
25min
Penne aux moules
1h 5min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Gambas
30 min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Tagliolini à l'espadon
25min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min