Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 branches de persil frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 cœurs d'artichauts frais, coupés en lamelles
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, détaillées en morceaux
- 1500 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Cabillaud façon aïoli
1h
Linguine aux crevettes
50 min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 min
Menu petit prix - Tagliatelles maison, sauce crémeuse au citron et au pavot
35min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Gambas
30 min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min
Saumon-épinard
25 Min