Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carottes, coupée en rondelles
- 250 g de courgettes, coupée en rondelles
- 2 blancs de poireau, coupés en rondelles
- 1 échalote
- 1100 g d'eau
- 40 g de lardons fumés
- 100 g de tomate, coupée en deux
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 clou de girofle (optioneel)
- 6 morceaux de poulet (4 hauts de cuisse et 2 pilons)
- 600 g de courge spaghetti, coupée en son milieu (pas dans la longueur) et épépinée
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Couscous de poulet
1h 10min
Sauté de veau Marengo
55 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Aillade de veau
1h 30min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55min
Boeuf carotte
1 godz. 35 min
Lapin à la provençale
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Veau aux olives
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min