Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons, coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais, effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates, coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1278 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1h 20min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau Marengo
55min
Sauté de veau aux olives
1h
Veau aux olives
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Bœuf carottes
2 Std.
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Veau Marengo
55min
Bœuf carotte
1h 35min