Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons, coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais, effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates, coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1278 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55 Min
Curry d'agneau
1hod.
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Ragoût de veau printanier
1 godz. 5 min
Poulet au basilic
2hod. 30min
Lapin marengo
1hod.
Estouffat toulousain
2hod.
Sauté de veau aux olives
1hod.
Veau aux olives
1hod.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1 godz. 5 min