Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil plat frais
- 70 g de crème fraîche épaisse légère
- 40 g de beurre
- ½ c. à café de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 3 belles pommes de terre, non épluchées, lavées et coupées en deux dans la longueur
- 300 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en 6 portions
- jus de citron, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Risotto au saumon
45min
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Bœuf aux champignons
30min
Tomates farcies au poisson
1h 10 min
Croquettes de crabe
25 min
Pizzettes au fromage
1 godz. 35 min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Escalope de veau à la normande
1h
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35min
Papillotes de lieu noir
45min