Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de pain de la veille, tranché et sans croûte
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 400 g de lait
- 30 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 150 g de lardons fumés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 23.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1h
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Croque flammekueche
55min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Croque-cake
50min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h