Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
biscottes (env. 30 g)
of 30 g de pain dur, coupé en morceaux - 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 300 g d'aubergines, coupées en dés
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin rouge (optioneel)
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'eau
- 10 g de sucre en poudre
- 300 g de courgettes, coupées en tranches (1 cm env.)
- 400 g de viande de bœuf cuite (restes de viande), coupée en lamelles (1 cm env.)
-
1
pincée de thym frais, à ajuster en fonction des goûts
of 1 pincée d'estragon frais, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Quiche auvergnate
1h 20min
Tomates farcies
50min
Lapin marengo
1小时
Poulet basquaise
50min
Poulet de la "Mère Blanc"
1小时 15 分钟
Blanquette de veau
1小时
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 Min
Nage de saint-jacques
1h 20min
Tarte basquaise
55min
Lapin à la provençale
1小时
Tagliatelle au poivron et au poulet
35min