Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
biscottes (env. 30 g)
of 30 g de pain dur, coupé en morceaux - 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 300 g d'aubergines, coupées en dés
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin rouge (optioneel)
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'eau
- 10 g de sucre en poudre
- 300 g de courgettes, coupées en tranches (1 cm env.)
- 400 g de viande de bœuf cuite (restes de viande), coupée en lamelles (1 cm env.)
-
1
pincée de thym frais, à ajuster en fonction des goûts
of 1 pincée d'estragon frais, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Poulet au poireau en croûte
1h 15 min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Blanquette de veau
1h
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Veau aux olives
1h
Paëlla valenciana
1h
Poulet basquaise
50 мин.
Navarin d'agneau printanier
1u. 20min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min
Aillade de veau
1h 30min
Goulasch
50 мин.