Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux pour le moule
- farine de blé pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- ½ boîte de poivrons rouges en conserve, égouttées et taillés en lanières
- 4 tranches de jambon de Bayonne, taillées en lanières
- 200 g de tomates entières pelées au jus, bien égouttées
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de brebis basque, type Ossau-Iraty, émincé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1690.8 kJ / 404.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Salade de pâtes au chorizo
35 Min
Quiche auvergnate
1h 20min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 Min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 Min
Quiche au poulet, curry et champignons
45 Min
Quiche aux poivrons et chorizo
1 Std. 10 Min
Quiche aux tomates cerises
1 Std.