Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux pour le moule
- farine de blé pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- ½ boîte de poivrons rouges en conserve, égouttées et taillés en lanières
- 4 tranches de jambon de Bayonne, taillées en lanières
- 200 g de tomates entières pelées au jus, bien égouttées
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de brebis basque, type Ossau-Iraty, émincé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1690.8 kJ / 404.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux tomates cerises
1h
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Tarte chorizo-tomate
1h 15min
Quiche auvergnate
1h 20min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Quiche aux poivrons et chorizo
1h 10min
Pizza chèvre-miel
1h 50min
Quiche au poulet, curry et champignons
45 Min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min
Pizza tomate et roquette
1h