Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 Std. 45 Min
Minisoufflé au camembert
35 Min
Flan express au roquefort
30min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Délice au Carambar
2h 30 min
Soufflés poires roquefort
1h
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min