Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 4 brins de persil frais, équeutés
- ½ c. à café de moutarde
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 petites feuilles d'endives, violettes, préalablement lavées et séchées
- 150 g de chair de crabe frais, émiettée
- 1 tomate, détaillée en dés
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 117.4 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1.9 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Minitartelettes aux œufs de lump
1h 20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 min
Verrine saumon-endive
10min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Verrines printanières
25 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Mousses de betterave en deux façons
15min