Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit chou frisé, coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau
- 350 g de carotte, coupée en deux dans la longueur
- 300 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 1 cube de bouillon de volaille
- 180 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 1 petite pintade, coupée en six morceaux
- 5 petites pommes de terre, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2052 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin à la provençale
1hod.
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min
Caille aux raisins
45min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Poule au pot béarnaise
2h 15 min
Sauté de veau Marengo
55min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Joues de porc à la bière
1hod. 10min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1hod.
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Lapin à la moutarde
1hod.