Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit chou frisé, coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau
- 350 g de carotte, coupée en deux dans la longueur
- 300 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 1 cube de bouillon de volaille
- 180 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 1 petite pintade, coupée en six morceaux
- 5 petites pommes de terre, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2052 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Lapin à la moutarde
1h
Effiloché de lapin et fèves au thym
1sa 15 dk
Bœuf à la ficelle
1 godz. 5 min
Osso-buco
1h 20 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Lapin marengo
1h
Aillade de veau
1h 30 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Lapin à la provençale
1h
Rognons de veau sauce madère
20 min