Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g d'eau
- 120 g de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 2 maquereaux frais entiers, levés en filets par votre poissonnier
- 50 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 Min
Raie aux câpres
45min
Salade de raie
1h 45 min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Merlu à la galicienne
45min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Lotte à l'andouille
1h 20min
Filets de rouget sauce safranée
45min