Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, jus et zeste
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc
- 500 g de tomates, coupées en quartiers
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de petites pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1389 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cari poisson
35min
Rougail de poisson
40min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Lotte à la provençale
50min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1u. 15min
Tajine de poissons au curry
55min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Osso-buco de cabillaud
45min
Blanquette de cabillaud
55min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min