Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, jus et zeste
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc
- 500 g de tomates, coupées en quartiers
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de petites pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1389 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1j
Lotte à la provençale
50 menit
Tajine de poissons au curry
55 Min
Curry de poisson
45 Min
Turbot sauce salsa
40 min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Cari poisson
35 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min