Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 52.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 godz. 10 min
Risotto aux herbes et aux coques
45 Min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 godz. 10 min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Magret de canard à la cerise
50 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min