Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 52.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 godz.
Osso-buco de lotte
45 min
Lotte à la provençale
50 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min