Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 52.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Filet de sandre au beurre blanc
45 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Turbot sauce champagne
30 min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min