Compatibele versies
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de miel
- 40 g de vinaigre de framboise
- 3 magrets de canard, avec la peau, parés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'airelles, surgelées ou en conserve
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 1000 g châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1hod.
Magret de canard à la cerise
50min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45min
Papillote de canard au miel et aux poires
1hod.
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Papillotes d'agneau
1hod. 10min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min