Compatibele versies
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les crèmes brûlées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 100 g de cassonade
Les cocos de Paimpol
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo, émincé en tranches
- 400 g de sauce tomate, type Tomacoulis®
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1700 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2881 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 77.7 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 17.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Pintade au chou
1h 10min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Joues de porc au citron confit
1h 5min
Dinde aux blettes et champignons
40 min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 Std. 20 Min
Crumble terre et mer
50min
Caillebottes vendéennes
12h 45min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min